当前位置:考高分吧中小学教育小升初小升初英语小升初优秀英语作文:我的家庭» 正文

小升初优秀英语作文:我的家庭

[10-19 22:33:56]   来源:http://www.kgf8.com  小升初英语   阅读:8215

概要: 许多家长都知道英语学习中听力、口语和阅读对孩子的重要性,但同样重要的写作却被他们给有意无意的忽视了。听说读写在英语学习中有着相辅相成且密不可分的 联系。小编建议家长应重视起孩子在小学英语作文写作上的能力,提高整体英语水平。以下是一篇小学优秀英语作文:我的家庭。供同学们欣赏:Including me,there are four people in my family:my dad, mom,and my older sister .My family is a small family,and we also have a puppy.It's name is baby.In my family, I love my puppy best. because daddy and mom do not have time to play with me ,and my older sister has to go to school,so I always talk to baby while they are out.I love my fa

小升初优秀英语作文:我的家庭,标签:小升初英语试卷及答案,http://www.kgf8.com

    许多家长都知道英语学习中听力、口语和阅读对孩子的重要性,但同样重要的写作却被他们给有意无意的忽视了。听说读写在英语学习中有着相辅相成且密不可分的 联系。小编建议家长应重视起孩子在小学英语作文写作上的能力,提高整体英语水平。以下是一篇小学优秀英语作文:我的家庭。供同学们欣赏:

  Including me,there are four people in my family:my dad, mom,and my older sister .My family is a small family,and we also have a puppy.It's name is baby.

  In my family, I love my puppy best. because daddy and mom do not have time to play with me ,and my older sister has to go to school,so I always talk to baby while they are out.

  I love my family very much,so I hope daddy and mom will not be so busy and they will have more time to stay at home.I think baby also wants them to stay at home longer.


Tag:小升初英语小升初英语试卷及答案小升初 - 小升初英语
保存 | 打印 | 关闭
《小升初优秀英语作文:我的家庭》相关文章